Om oss

Denna tjänst föddes med det huvudsakliga syftet att hjälpa användare att komprimera och minska storleken på en videofil, så att de lättare kan dela den via e-post eller i sociala nätverkstjänster (som Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp). Vi skapade den här tjänsten för att göra det så enkelt som möjligt att använda även för de mindre erfarna och snabbt kunna bearbeta de överförda videofilerna. Vi hoppas ha lyckats!

Work Image

Användningen av den här tjänsten är helt gratis för alla, du behöver inte betala ett öre och du kan komprimera ett obegränsat antal videofiler (uppenbarligen försöka använda tjänsten etiskt). Om du konverterar mer än 15 videor på en timme blir du ombedd att sätta in en captcha, detta för att förhindra att vår tjänst används av automatiska bots.

Video Rendering

Gillar du den här tjänsten och vill hjälpa oss? Du kan göra detta helt enkelt genom att dela vår webbplats med dina vänner och i sociala nätverk. Kom ihåg att vår tjänst är helt gratis och vi ber dig ingenting, bara ett enkelt klick räcker för att hjälpa oss ☺