Hur det fungerar

Vill du veta hur den här videokomprimeringstjänsten fungerar? Det är väldigt enkelt, till att börja med måste du välja den videofil som du vill komprimera (den maximala stödsstorleken är 500 MB) genom att klicka på knappen "Sök ...". Om du vill kan du också minska videobredden genom lämpligt alternativ för att ytterligare minska storleken på videofilen. Klicka på knappen "Skicka fil" och vänta tills videofilen laddas och komprimeras sedan av vår tjänst.

Under denna process behöver du inte stänga webbläsarfönstret (mycket viktigt), om du vill besöka andra webbplatser behöver du bara öppna en ny "flik" eller webbläsarfönster. Beroende på hastigheten på din Internet-bandbredd och trafiken för användare i vår tjänst kan det ta några sekunder eller några minuter att slutföra proceduren. Efter avslutad kommer du att visas en länk för att ladda ner den nya komprimerade videon och även en länk i röd färg för att manuellt kunna ta bort filen från vår server utan att vänta på 6 timmars automatisk borttagning.

Videofiler komprimeras på våra servrar. Detta innebär att videofilen behandlas på våra servrar och inte på din dator. Genom att göra detta kommer du inte att märka någon systemnedgång och du kommer att kunna fortsätta arbeta på din dator utan problem medan våra servrar komprimerar din videofil. Du behöver inte ens installera några tredjepartsapplikationer eller tillägg på din dator, bara använda någon webbläsare.

Komprimera video →