De bästa mediaspelarna

Letar du efter en mediaspelare för Windows, Mac eller Linux men du vet inte vilken du ska välja? Inga problem, vi har valt ut de bästa mediaspelarna när det gäller videouppspelningskvalitet, videoformat som stöds, enheter som stöds, popularitet bland användare och tillförlitlighet.

VLC Media Player

VLC Media Player Screenshot

Den mest populära mediaspelaren är definitivt VLC Media Player! Det är känt för att ha stöd för många videoformat utan att kräva installation av videokodek, det är gratis, öppen källkod och innehåller inte spionprogram eller reklam. Det fungerar på Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android.

Ladda ner VLC Media Player


GOM Media Player

GOM Media Player Screenshot

GOM Media Player är en annan gratis mediaspelare (men har också en betald version) skapad av Gomlab, fungerar bara på Windows-operativsystem, stöder många videoformat som MP4, MKV, MOV och låter dig söka och synkronisera undertexter för många filmer inte heller nyligen.

Ladda ner GOM Media Player


KMPlayer

KMPlayer Screenshot

KMPlayer är en mediaspelare med ett modernare gränssnitt, stöder uppspelning av många videoformat och verkar vara optimerad för uppspelning av videor i 4K, 8K, UHD, 60FPS. Det fungerar på Windows, iOS, Android och nyligen också på Mac OSX (beta).

Ladda ner KMPlayer